RustFest Barcelona Scholarships


English version

Ver en español

Sobre les nostres beques

L’objectiu principal del RustFest sempre ha sigut unir a la comunitat. Per descomptat, “Comunitat”, incloeïx diferents grups, persones marginades, i totes aquelles persones que normalmente no es poden permetre assitir – moltes de les nostres [polítiques](/diversity/ca/] estan anotades per garantir que proporcionem un event assequible i meticulós que pretén ser tant inclusiu i acollidor com humanament possible sigui.

Completant totes les nostres altres polítiques, un altra cop aquest any estem desenvolupant un programa de Beques per fer un cop de mà als nostres membres de la comunitat que necessiten ajudar per assistir al RustFest. Instem a persones de moniries subrepresentades en tecnologia que sol·licitin aquesta ajuda. Això incloeïx, però no està, limitat a persones que pertanyen a qualsevol dels següent grups: persones de color, dones, persones de génere no binari i no declarat, minusvàlids, persones amb enfermetats mentals, i persones LGBTQIA+. La Beca ofereïx tant transport i allotjament, com accés complementari a la conferència.

Addicionalment, disposem d’un número limitat d’entrades gratuïtes per a persones que d’altra manera no haguessin pogut permetres atendre a la conferència i viuen a Barcelona o als voltants.

Si creus que t’identifiques amb l’esmentat a dalt, per favor, baixa al final d’aquesta pàgina i envia una sol·licitut. Si no, per favor, ajudans a que corri la veu, o contribuïnt.

Dates

Les sol·licituts s’obriran el 15 d’agost, i romandràn obertes fins que totes les entrades hagin sigut assignades i el pressupost exhaurit (però almenys fins el 15 de septembre).

Començarem a contactar amb els agraciats a principis de septembre, encara que continuarem assignant entrades continuament fins septembre o octubre, fins que el nostre pressupost s’acabi. Tots els que hagin demananat una beca de viatje rebràn una resposta de l’estat de la seva sol·licitut fins a 4 setmanes abans de la conferència.

Reserves pròpies i reemborsaments

Les Beques del RustFest poden incloure ajudes per al viatje si es demanen. Entenem que, no tothom es pot permetre pagar de cop el cost del viatje fins al RustFest, inclús quan proporcionem reemborsament per a aquests costos, així que adicionalment oferim la opció de reservar el viatje en nom de l’agraciat.

Pels agraciats que prefereixin reservar el seu propi viatje, podem oferir un reemborsament al alça basat en les expectatives del cost del viatje, per a que així no hi hagi sorpreses per a cap de les parts. Aquesta és una gran opció per als que prefereixin la flexibilitat/privacitat de reservar el seu propi viatje, i fins i tot ens pot fer estalviar diners i complicacions (que podriem fer servir per altres tarees i agraciats), però de totes maneres, aprofita les ventatjes en reserva de viatjes que ofereix la conferència si creus que ho necessites.

Ambdòs participants, tant els que hagin reservat personalment el viajte, o a través de la conferència, tindran la possibilitat d’enviar les despeses després de la conferència per cobrir/reemborsar diversos costs derivats de la seva assistència. Els següents tickets es poden enviar per a reemborsament després de l’event:

Les despeses del viatje es poden fer servir per cobrir els viatjes desde/fins a l’ambaixada (per la sol·licitut del visat) i a l’aeropot; adicionalment, per al transport local, menjar, medicació etc. a Barcelona, Per favor, tingues en compte que no es reemborsaran begudes alcoholiques. Per rebre el reemborsament de les despeses del visat, el demandant haurà de guardar el resguard del pagament del visat a l’ambaixada i enviar-lo.

Els nostres límits per als reemborsaments del viatje i per l’allotjament són els següents:

Aquestes són tan sols unes guies, els límits màxims per als reemborsaments es comunicaran amb temps als agraciats, com a part de la carta d’acceptació, i només canviarem aquests limits sota circumstancies especials. Totes les despeses haurien de ser enviades després de la conferència, i es reemborsaran tant aviat com sigui possible, a anteriors edicions els agraciats van obtenir els seus reemborsaments entre 1 i 4 setmanes després de l’enviament.

Autoritzacions de viatje

Tots els becats que la necessitin se’ls hi proporcionarà una autorització oficial que podran fer servir per creuar la frontera i a la petició del visat. També podemos proporcionar aquesta autorització als sol·licitants no becats que decideixin assistir a la conferència pels seus propis mitjans, per favor posa’t en contacte.

Ajuda als becats

Ens esforçem el màxim possible per a que l’experiència dels nostres becats sigui la millor possible. L’Equip de Beques (Rafaela, Pilar i Flaki) estan disponibles en qualsevol moment per a resoldre dubtes i peticions dels nostres becats per fer que l’experiència a la conferència sigui la millor possible. Peticions com per exemple, i no únicament:

Per descomptat, tot l’esmentat anteriorment no està limitat als nostres becats (l’esquip d’organització del RustFest sempre estarà disposat a ajudar-te com pugui), però volem donar èmfasi a que les nostres beques no (necessariament) acaben en “ajudar a atendre”, si no que volem proporcionar una experiència còmode i memorable.

Relacionat amb l’esmentat adalt, per als nostres assistents que necessitin un assistent (u altra tipus de companyia) per ajudar a arribar, per favor, fes-nos-ho saber al formulari de la sol·licitut, i intentarem fer-lo possible, o almenys disminuïr els costos.

Opcions d’allotjament compartit

Una altra nova (i per tant experimental) proposta per les ofertes de beques d’aquest any, és la opció d’optar a un allotjament compartit amb altres companys becats.

Cada agraciat que va triar un allotjament proporcionat per la conferència té el dret d’obindre la seva pròpia habitació individual a l’hotel per als dies de la conferència. Però, com una opció, per als que es sentin còmodes, poden denotar al formulari que estan interessats en compartir l’allotjament, i si veiem que hi ha suficient interès i podem trovar un lloc que compleixi els nostres requeriments (veure més avall), podem considerar proporcionar aquesta opció.

Encara estem buscant opcions per l’allotjament, però els nostres requisits són:

Certament, els costos són importants, amb els anteriors requeriments aquesta opción no és la manera més adequada d’estalviar, i aquesta opció está més enfocada a l’acceptació del fet de que qualsevol persona té una idea diferent de com atendre a una conferència. Per algunes persones, això pot suposar ser la calma i privacitat d’una habitació d’hotel amb bany inclòs, i per d’altres persones pot ser gaudir de la companyia i camaraderia dels seus companys inclús més enllà de l’event. Volem proporcionar les dues opcions sense forçar cap de les dues a ningú.

Enviament de solicitut

Follow us on twitter

@rustfest